Помала е таа од 893, оваа тогаш беше 2000 и нешто и намалена на 1500... Поима неам дали е оргинал да ти кажам, дете се радува била оргинал, мада имаше во спорт м и по 8000, можда па тие се оргинал.
Од Јуратекс во Ѓорче на пазар. По 70 денари се. Има и машки. Најди ги на Фб, Јуратекс позади оаџарчето.
Да дупер се. Едни се на Domi kids, исто турски. Ама поисе ми прават мерак од Донела. Некако поубав памук. Ке чекам да донесат па ке одземам. Ќе видам и во сара фешн. Малце и се големи мислам од око. Се надевам ќе се соберат од перење
Битно да се радува, сигурно нема оригинал да купувам Врска им нема понудата на сајтот, едно пишува, сосема трето во продавница, немаше никаква... Со здравје да си игра и голови да дава
Јас баш прееска бев папучи да купам, видов дека им се намалени, идам во продавница никакво намаление... Само за онлине било намалението... Па нека пишува некаде
Ми треба проверена и сигурна достава на работи од H&M. Некој во скоро време да нарачувал и од каде? Пред 2-3 год нарачував од фб, ама сум ги избришала...
На среќата и нема крај, со неа ќе спие Од утре во поход на фудбалерите, сите да се потпишат на топката