800 ден. Не знам за која возраст е, мојот има 4.5 год, до сега исто спиеше на дормео ама не детска, него од оние за возрасни и баш беше супер.
Kade da najdam BANZ kapce i naocari? Znam deka ima online ama bi sakala da gi vidam, i iskustvo so niv?
Мислам дека Еурофарм аптеките имаат нивни производи, ама не сум сигурна. Инаку имаме капа од тие со пократкиот обрач како би му дошло,супер е според мене, баш убава, материјалот се гледа дека е квалитетен ама син ми нешто не ја сака многу, го поти повеќе, косичката му е жива вода кога ја носи споредено со обично капче со полица
Ги меркав за ќерка ми само незнам дали ќе погодам бројче, до сега обувки само адидас и имам купувано... Дали одговара бројчето со другите обувки или да нарачам поголеми /помали?
Според мене скечерс имаат поголем калап, ама можеш да си земеш исти број со адидас што ги носи моментално и таман прво со луфта ќе си ги поноси. Инаку се полн погодок, многу цакани и удобни. Ние земавме skechers twinkle toes им се прерадува малата, многу ги сака оти светат. И извинете вака што упаднав во муабет