Brezee imas i vo prodavnickite za detska obleka vo Beverli, najdolu nekolku vo red sto se, site drzat brezee.
Во кое ваикики гледаше. Во капитол пред неколку дена баш пижамите ги гледав. На долги и тенки ми се видоа, горната портокалова, а долната тегет.
Мајки,пријатно се изненадив во смокиве во кам, за 44ден и смоки внатре а и солидна играчка (мускули за пливање) Ги купивме заради наградата, мали е пресреќен Ако сте купувале споделете какви играчки се паѓаат.
Ако некаде е растурено повејќе од дома тоа е во ваикики сити мол. Ми идеше да земам и да му наместам малце. Не трошам ни 3 мин вејќе таму. Само рамстор
Може не е за тука прашањево но, дали некој порачувал онлајн од Просветно дело и за колку време ја добиле нарачката?
Jas naracav vo cetvrtok vo petok mi stigna btw ne sum od Skopje od Shtip sum i za nad 700 den besplatna isporaka imaat prezadovolna
Да да видов, нарачав вчера и чисто да знам дали колку се чека. Ама ми падна чудно дека не ми се јавија да потврдат нарачка, обично од други места се јавуваа и ти кажуваат отприлика за колку време би стигнало.
Isto i mene ne mi se javija odnprosvetno direkno od dostavuvacot, a i jas bas za istoto se mislev deka nikoj nibse javi ni mail deka e isprateno ama sepak epten brzi se