Ако ти се свиѓаат ,околу 300 денари се во вајкики. Патичиња се ама лесни,јас како топлинки ги користам. А овие за есен-зима за цуца. Сега стигнаа
Не бе срце.Стои Disney натпис внатре ( ако се разбираме) хаха Патики платнени се ама многу лесни. Поише ко топлинки се. Од Waikiki. А и евтини се ептен ,за разлика од топлинки
Убави се со здравје да си ги носи, но барам баш топлинки не како патичиња и по можност да не се соблекуваат лесно
Играчките топ, ама смоките крш, мојов не ги јаде Пиштолчиња, коли, авиончиња, гума петел (ова беше многу јако ), сложувалки, пиши-бриши табла, привезоци, наочари, батериска ламба.. Топлинки мк, Кеги шус, Кеги колев, Пеко. Не се лоши, тенки се. Лично од Силви, тие од Мир што си ги купила, ми се поубави.
Порано купував од мат стар, мм имаше купено од србија од пандино, па откако отворија мк само од таму нарачувам https://www.obucametro.mk/soben-program/detski/
Од кеги ги земав до сега најзгодни ми стојат бидејќи моето има широко стапало а ремчето е со подесување. И на попуст беа 700 и нешто.
Се спремаме за нова сезона . Док не сме почнале со тетратки да не со празни раце новава учебна. Иначе сега се боси само. Второво мислам не знае ни чорап дека еден ден ке треба да облече
Јас би ги препорачала оние на хипо што се, кожни, за по дома, градинка се топ. Не се лизгаат, супер се. Кај нас дома е секаде плочки па син ми ги носи речиси цело лето, не ја потат ногата ни на босо(така ги носи, не сака чорапи само нив). www.hippo.mk така некако беше или грешка сум.