@eli25 и јас сум задоволна од ф квалитетот на силви стајл, ама за с нијанса подобри ми се на донела и најново откритие донна мислам се викаја. Инаку за пижами и за нас и за малата сите ми се од силви. И пролетни и зимски и летни немаат мрдање.
Силви и ники текстил се одлични, сите пижами на малиот се на нив. Сега му земав гаќички на дона и тие се добри. @eli25 Од каде ги зема комплетиве на силви? Влегов во две малски и ви стружанка немаше, немало добиено нова роба.
Нема Силви тренерки @Lady*Bug имаш и пижами, летни, зимски секакви. Овие се стара колекција, треба нови дезени да има. Јас инаку од гтц му зимам најчесто во Ситник, види таму.
Силви Стајл мислам дека имаат само пиџами и долен веш. Инаку го има нивните производи во сите продавници наменети за долна облека.
Во Мир Мар секогаш се тип топ опремени Се и за мене купувам од таму. Стружанка со тоа продавачките не стапнувам. Овие љубезни ептен. У Стружанка ако вратиш нешто или ако не купиш ништо нема пријатно. Нека ги мотивираат малце повеќе
Јас гледав за машко броеви и само овој број беше изложен, (баш тој што ми требаше) не прашав дали има други а за женски имаше уште 2-3 пара изложено ама не приметив кои броеви. Најубаво таму да си прашаш ќе ти кажат, или евентуално да се јавиш.