Od Opposite Macedonia na fb gi poracav dostava do doma. Standard broj se kalapite. Imas i tabela za kolku sm.noze koj broj odvorava. Pobaraj si ke ti go pustat.
Како се рибок патиките со калапот за разлика од адидас? Сакам да и земам на ќерка ми рибок, моментално има адидас 23ка ама кнап и се. Да земам од рибок 24?
@bella12 @Sofi.ja 899 денари се, калапот не би знаела, на секое бројче има колку цм е. За нарачка онлине не знам јас сосем случајно влегов, огромен дуќан е. Земав и уште еден пар зимски, ми делуваат дека ќе бидат ок.
Ние го зедовме од бисер охрид џип со четири мотори.. Требаа да пазиш и тоа.. Кај нас има угорнини и ссо двамотори нема да искаачи.. Тие со два се ппефтини.. Види Лео бебе играчки Кочани.. Со доста прифатлива цена се..
Кај нас е се рамно.. Баш гледав на страната од бисер импорт Охрид па дали сте задоволни од испорака и квалитет?
Да супер, стигна за два три дена.. За роденденот му го купивме, еве сме 15 ммесеци сега го возиме скоро секој ден
ние пред месец дена нарачавме џип од кај нив. преуслужни и љубезни, се му сликаа и му објаснија на маж ми по моб. пратката стигна наредниот ден, дури се зачудивме колку брзо. супер спакувана, си имаше и фискална внатре. инаку џипот засега си се покажа супер. ова е моето искуство.