Тоа е блуза заедно комплет со белите хеланки.Има од 24-36 месеци,а мислам дека загледав едно и 3-4 години,само треба да бараш многу им се рафрлани работите.Мојава дека постина а од ваикики некако им се пошироки кроеви и зема од 18-24 иако е 2,5 години .
Во Рамстор,399 ден.На акција со нивните купони.Мислам дека до крај на јуни важи понудата.Не знам,можеби грешам. Инаку и јас ги барав пред некое време во Делимано,ги немаше,а беа и далеку поскапи. Ептен се убави и таман големини за дете кое веќе почнува да јаде самостојно.
Ааа фала,сега видов до 31.07 им трае,знам дека се многу убави,мајка ми ги има лажиците и вилушките од Делимано, многу убав квалитет
Квалитетот е неспорен,а во случајов според мене,големината е пресудна.Со "обични" мака мачиме.На пример супа јаде со мало лажиче,тоа ептен мало некако а големата супена не може во уста да ја стави,па дури добиваше нагон на повраќање Едвај чекам да дојде од градинка и да ги сефтосаме
Па јас имав само еден купонна шарм го фатив шефот Му реков отворено"слушај мм ретко пазари овде,дури соберам купони ќе ги снема" и дека бев искрена рече ок,части го детето Видов во флаерот има на некои одредени производи даваат купон,па може и таква комбинација да се направи. Регулар купон иде на сметка од над 300 ден.