Убаво ви одат децата во гумени чизми? Мојов како патка оди. Не знам дали е до чизмите или у сите гумени ќе оди така.
Случајно ги видов, може на некоја мама ќе и се допаднат. Мене ми фатија око, само што нас ни е рано уште за гумени чизмички. Едит: Гледам има и други машки и женски модели, со крзно се внатре
Ако немаш нарачано види на ФБ на страната мат старт онлине што е има по 500ден со крзно ги пишува дека се и има помали бројчиња. Ги нарачав па чекам да стигнат. Инаку и мојата носи 27 број патики, а нарачав 28 број на чизми. Бидејќи патиките веќе и се ептен точни на палецот што значи ќе треба еден број поголем за да може цела зима да ги носи.
Зимски чизми од каде зимате? Да може и на снег и на суво да се во нив. Гумени имаме ама тие се само за во вирчиња и кал, ладно држат инаку
Дали некоја ги купила овие чизми од кеги? Дали се добри за сега овој период и плус за зима? И ако знаете како се со бројчиња? Патики носиме 22/23
И кассаакам вакви ама ннз. Далиќе можедаа оде ссо нив.. Некако тешки изгледаат.. Ние сме 16 месеци...
Зошто мислам дека и лани го зборевме муабетов Copperminer носеше лани мојов, а и оваа година ќе носи, лесни, топли, водоотпорни. Ги изнагази на снег, тестирани се и ноџиња секогаш суви. Од Артурс се неговите, ама баш гледав немаат бројчиња, ваљда ќе донесат. Ги имаше и на други места, Д-спорт и на уште некои, ама ич не ми текнува..
До лани земав од кеги а лани прв пат му земав на син ми од Ваикики. Супер се покажаа, топли и не пропуштаа. Годинава исто планирам Само со цените сум скарана ич не памтам