Денес видов во продавницата за играчки Леон кинг мислам се викаше, во Бисер, во редот на Сара Фешн е.
Цццц и ние го земавме од пики. И добро е многу сум задовволна.. На фб исто ми се појаави една страна со шаторчина ама беа 1200 истото
Каде да најдам детска двострана дрвена табла за цртање низ Скопјево а да не е Џамбо? Има да се нарача онлајн, ама мене ми треба за викендов?
Јас земав од Пики, 800 денари + достава. Супер е Едит: Вчера ја нарачав, денес ми стигна. Дури се изненадив колку брзо, бидејќи ми рекоа од 2-3 работни дена.
Каде да најдам убава зимска јакна за машко дете 6 години? Барав спорт м sport vision ама некако не ми се допаѓа изборот ? Фала ви
Каде можам да најдам фустанче со Пеппа Пиг, за 3 години, ќерка ми го обожава и за роденден ми бара торта со пепа па сакав и фустанче таков.
Дали сте сретнале онлајн по страниве негде вакви? За од Зара немам време да ги нарачам ми требаат за една недела.
Го порачав дуксерот од интернет од еден бутик, за син ми 7/8. Секогаш си носи облека според возраста освен од некаде ако знам дека се помали/ поголеми алиштата. Ова е 7/ 8ама помало е, каде што го Нарачав не правеле замени. Ако и се допаѓа на некоја мајка, го продавам. 750 го купив, 650 го продавам, не е пипнато, сабајлево ми стигна. Значи иако е 7/8 како да е 5/6 рачунајте. .. Инаку е убав материјал, и фатиранко е