Од дормео имаш убави исцели пижами гледав како шпихозни за големи доаѓаат. Дебелки https://www.dormeo.com.mk/dormeo-emotion-owl-detski-pizami
Зара секогаш се минус, ако ти е порачан од Х страна, моделот, материјалот, калапот е тој. Да си знаеш за друг пат. Убав е многу, би ти го зела, ама мојов е алергичен на Мики и компанија
Од кои патики зема? И јас ѕирнав во новиот мол сакам да му земам од Ваикики Сподели дали ќе се удобни
Јас така ги викам па ти направив забуна. Немам видено убави патики во ваикики, верна сум на најки. Уште сега имам земено 27ца а носи 26ка.
Не, сите што ги имам за синко се ниски. Не ни знаев дека има високи, само адидас ми излегуваат. Има едни жолти чизми, ги знаеш тие?
На странава не успевам баш да се снајдам, не ми дава помал број од 30ка, но да знаеш има.. И не се баш високи и длабоки, адидас се за сантим сигурно повисоки.
Јас вакви имам на син ми како тренерки за преку ден ги носи, од бебе му купувам до ден денес 9 години за зимата се ептен практични, имам по 2-3 пара различни ги мења кога ќе се извалкат едни. За спиење не се. Дебели се. За спиење само памучни пижамки им ставам дводелни.