Сака да седи во шаторчето? Јас сакам да му земам како со тунел тие што се и топки што има внатре околу 1500 до 2000 денари се зависи од каде го земаш Не се малце пари ама со оглед дека мојов сака да се бута се мислев дали ќе ми заврши работа.
И јас го гледав прво тој со тунелот, со топки. Прво за цената се размислив ама ај си реков не е проблем да ги дадам туку го знам каков е дека ретко нешто да му задржи внимание, па ајде прво да пробам со поевтината верзија. Плус мм рече дека немал намера цел ден топки по стан да собира Седи во ова ама не нешто премногу да речеме кафе раат да испијам. Најчесто оди таму со тањирот да јаде зашто сите мечиња му се таму, па ги рани и нив (страв ми е да ѕирнам колку трошки има направено) и ми се крие и вика 'ѕе' Со абакусот најмногу си игра од ова што му земав.
Каде може да се најде блуза како оваа да е со две слики, не мора диносаурус и да е за поголемо дете 128 или 134?
Mamicki mozebi ne e za tuka prasanjevo ama nemam vreme da prebaruvam za da najdam soodvetna tema, pa bi ve zamolila da spodelite od kade kupuvate ubavi, topli, kvalitetni zenski cizmicki. Samo vo kegi shoes sum bila i ne mi se dopadnaja. Isto gledam nekoj nov spanski brend kaj nas od koj se naracuva samo online, conguitosmacedonija pa ako nekoja mamicna naracala neka spodeli kako e zadovolna da napomnam deka baram za dve godisni devojcinja