Ме мрзи да сликам и да ставам, ама овие да ги ставам.. на попуст 780ден од Просветно дело (имаше и со avengers, starwars, minions), ама броеви немаше мн. Убаво квалитетно ми изгледаат.
Ефералган чепчињата за што се користат и дали треба рецепт за нив? Исто и за дексаметазонот и ентерофурилот дали треба рецепт?
Ефергалан се за Т И не треба рецепт Не треба ни за ентерофурилот Се надевам Дани не се лути што пишав
За Ефералган (за температура се) не, за дексаметазон и Ентерофурил може да треба рецепт, сепак едното е кортико, другото е антибиотик и не оди да се земат ниту да се даваат на своја рака, без препорака од доктор.
Од Жито Маркет Околу 100 ден Убав е дека топката е сунгер така да не постои шанса да се удри и повреди
Бутик Манела тц.Бисер ни е гардеробата освен зелениот комплет тие се Carter's од америка ми се нарачани,сандалите се на Мат Стар само такви успеав да најдам во Primigi немаше бројче исто и во Спорт визион,ќе му земам и отворени ама чекам да излезат поубави модели,овие ми се повеќе за дотерување не се за секој ден авионите ни се исто од Бисер
Znaes dali ima 26 brojce nemora spiderman bilo kakvi imame patiki spiderman moze nesto drugo?da ne odam za dzabe fala ti