Баш ова ме буни, на америчкиот сајт е вака ама вика дека реално се поголеми, два пара што ги има дома не се како овие табели дури и тие се различни броеви, а сантиметрите исти Ако има некоја дома моментално било каков број од 22 нагоре да ми ги каже сантиметрите, па да се ориентирам некако. Нарачувам моментално и не знам што да правам. Spoiler
Ванс се поголем калап. Јас кога му купував на моето бидејќи не беше со нас, во офис шус ми рекоа да земам бројче помало од тоа што носи и му беа таман.
Утнав значи Адидас носи 23-23.5, му нарачав едни 24ка и 24.5 за пролет. Мислев помал калап се. Ајде ништо, битно помали нема да бидат.
Овие се истите од sportreality? Нарачани онлајн или ги купи од дуќан? Ги гледам и јас ама некако се разликуваат од сликата онлајн што им е и оваа реалната кај тебе и ми дојде чудно
Истите од страната се нарачани. Само што ја отворив кутијата и јас одма приметив, на сликата на страната се со бело крзненце нашиве со плаво. Ама ок се и со плаво.
Здраво, дали имате идеа каде би можела да најдам ваков тип чизмички? Овие се од зара, ама нема бројче. Благодарам однапред.