кај мене обратно. во градов кај шо живеам се е со креди, од 300 денари почнуваат нагоре, со амрекр тешко да најдам./ можиш линк да ми пратиш од тримакс не можам да се снајдам на странат
Не знам дали ги има на страната на Тримакс. Во книжарница јас гледав. Ни требаше за на школо такво табличе или ламиниран лист хартија за да вежбаат моторика во прво одделение. Инаку лани во Новогодишните пакетчиња од Тримак имаше такви таблички (не табли туку мали таблички со форми на кравичка, мече, маче и слично со еден мал маркер и бришалка). Тогаш такви имаше и во Тримакс за некои 100 денари.
Побарај по страниве,Бубамара,Пи Ки,Анаконда,Андреј Компани,Либерта сигурно ќе најдеш нешто или види на Пластичарска ако си од Скопје
https://bubamara.mk/sport-i-rekreat...moby-kuarka-maison-pretty/8107103032168107106 Син ми ваква доби за роденден и е од цврста пластика .
Само онака да ти спомнам, ќере со маркерот ми ги среди сите ѕидови и вратите.. Кредите барем се бришат иако ние ги баниравме и нив пошо ќерка ги јаде