Имаш Литература, мислам 60ден беше. Јас купив од Хубо со сите 4ри вида во кутија, 180ден мислам беше.
Здраво екипо, не успеав да најдам соодветна тема за детски соби. Сакам да ве прашам дали некоја од вас има детска соба од СТАТУС, претпоставувам дека се на мебел ви. Со оглед на кршот што досега сме го купиле од таму, можам да замислам што би добиле за 19.000 ден. Плус треба да се нарача онлајн на невидено. Некој да има ваква соба случајно?
Јас кога разгледував за керкичката детска соба, баш не ми се допадна квалитетот на собите во мебел ви. Зедовме детска соба од Gir Rig програм JOY и сум многу задоволна, ја имаме 2 години скоро, кревет со фиока, гсрдеробер и фиокар. Сега ги нема во GIR RIG мислам ги водов во FORMA NOVA, ни треба уште работна маса, па ке ја чуваме склопена дури ни притреба да е цела соба комплет. Собата е неутрална во боите, може ке ти се допадне.
Ако не е за тука слободно преместете или бришете. Каде би можела да најдам играчка кампер со барбики, автобус што внатре е како куќичка, има ли некоја членка видено некаде?