Од Чаир се мислам, оддамна ги има мојов. Види во било кое Веро, сум ги гледала, пакувани се во скроѕирно ќесе и закачени им стојат кај играчките.
Сте купиле некое новогодишни пакетче? Кажете кое е убаво,со добри производи внатре. За чоколадно зборам. Знам дека пишува на нив што има,ама муж ке пракам да зема
Имаш голема разлика во цени, јас гледав од 200 до 1200 денари. Имаш краш европа пионир штарк милка и сите имаат од до цени, пишува колку кг се и што има внатре.
Вчера гледав Милка во Кипер. Околу 290 ден. А беа баш океј со чоколада. Се мислам имаше две од најголемите, плус мало и други трапаташки. Како нај ок ми се виде со цена и колку е полно.
@MilaSs12 ,@duffi Фала женски. Земав од милка. Нај убави ми личат. И малата од мм од работа добива такви. Среќа не јаде благо,па се за нас останува
Женски, хелп. Малата за нова година посака од дедо мраз розев точак со корпа со панделка и украсни ленти. Порачав онлајн од Тополино, стигна по карго но ленти нема. Им пишав на фб, ме игнорираат. Има кај нас само ленти да се продаваат за точак? На али има еден куп, ама за до новата ми треба.
Вакви можеш сама да си направиш,купи една лента за машни правење и испосечи ја на лентички Сигурно има и во џамбо,во делот кај хартиите за подароци.
Имаш Џамбо само боја дали ќе погодиш. Види и во Џамбо во делот кај шарени хартии, има како светлуцави и тенки, растегливи, па сечи, подврзувај. Ако правиш со ленти од машни зеди сатенски, тие другите ќе се виткаат, плеткаат, кинат, геота е на ваков убав точак такви да правиш.
Тркни до некоја цвеќара,тие украсуваат подароци. Сигурно ке најдеш нешто. Или од Lulishte на Бит пазарhttps://www.facebook.com/Lulishte-Siprom-1-Цвеќaрa-1615070468753596/
Го има некој купено големото лижавче од Lucky boy/girl од 200ден? Ме интересира какви играчки се паѓаат, пишува дека има 5 лижавчиња и играчка.