Јас купив едно од 120-30 и на поглуп начин немам потрошено 12-30 денари. Некаков скирол и пластелин и калап за сечење. Едно лижавче имаше. Ова беше замотано како обично лижавче, гледав едни во хартија можеби се посаглам.
На два пати на мојов му се паѓале сет од 4ри колички, ги уби од играње. Евтини и слабо пластиче, ама детска радост. Еднаш му се падна "златна" кола, фејворит му е. Обавезно има и по некој привезок, беџ Чат пат му ги зимам, во Веро често се по 150ден, скоро беа толку, сега пак се 200.
Скијачки панталони? Вчера во Ваикики едни никакви 3999! Лани од тоа Вивафреш едни џабе зедовме ама ги испокина и сега мораме нови, да сме спремни ако има снег ( а најавија дека зимава ќе има )
Штознам задоволна сум јас ептен, претходните ги носеа две години и стварно ги штитеа и од студ и од снег
Ние два пати по ред му земаме од бутик Бамбисимо. Го има на повеќе локации низ Скопје. Првиот пат долниот дел беше ептен мек, сега вториве се малку покрути ама дека се за поголеми деца (повеќе личат на оние што се за возрасни). На детево ич не му сметаше лани тоа што се малку покрути. Со нив беше и на снег и на санка и на скии. Од таму му е и јакната што ја користиме за на планина.
И јас ги видов, што е со цената побогу Купив јас исто од Вајкики, ама како панталони, немаат тоа нагоре, 1.400 или 1.600ден беа. Ист гејт. Ги носеше веќе мојов на 50см снег, топ се. Има и Зара, ама никако не успеав да начекам број, ма за машко и шкрти се. Во продавница неколку пати бев никогаш ништо не видов од Ски колекција
Ау , како начека од толку пари у Ваикики ја 3600 и 3900 ги видов исто у ист гејт вчера Зара нема бројче , имаше едни црни ама отишле одма. Резервирав едно у Бамбисимо како на Џој и wannabe, инаку обично од Декатлон земаме , таму се ОК и цените , чекам еден другар ако оди у Софија да ни земе.
Начекав во Бамбисимо ама не се лоши Фрижидер, ептен е јак За пакетче во градинка Кошула после којзнае колку време Ова од баба , бараше нешто со хулк , а нит го гледа, сиг. слушнал од некој