Не.. ние 25ка земавме, а барав 26ка зашто синко шлапатарче е овие 25ката му се таман ептен.. имаше помали бројчиња и неколку поголеми..
Prasuvav vo Capitol vo prosvetno delo nemase mi kazaa deka samo vo citi mol imale,daleku mi bese ne mi se odese natamu, zavrsivme rabota si najdovme od Sport vision 26 ka fala ti backi do vas
До три годинки би купувала сандалки со затворени прсти, или барем подигнат предниот дел, бидејќи на дечињата често им лизгаат прстите према напред и лесно се повредуваат или пак се сопнуваат со предниот дел ако не е подигнат. Со здравје да си ги носи!
@Martinka bt И ние, само циклама боја! Ќе ги сликнам до после па ќе се пофалам овде! @TIGARCE86 Овие за во градинка му се? Леле мојата со пролетни топлинчиња е уште, ќе треба и јас нешто поотворенко да земам. Давајте идеи, летно време што носат малите во градинка?
Џемперчето го купивме во 5 до 12 ради тоа што беше ладничко на денот од роденденот, но се стопли времето до попладнето и уствари не го ни облековме
Од Атлантик комерц, ја имаме и Ана, ја добивме за роденденот Ама ептен е среќна, ги третира ко другарки да и' се
@Annath фала мила на забелшката ама и лани и оваа година му купив и затворени и отворени сакав едни вакви за секој ден особено за во градинка ни требаше нешто вакво,за некој месец ќе полниме три пораснавме,немаме проблем убаво си ги носи му земав скроз точни ни ни мали ни големи Mногу се убави лесни и флексибилни синко е многу среќен кога ги носи околу 1000 ден беа
Нашите нови сандалчиња! Од лани било моделчето ама јас касно сфатив (поточно сега). Нема врска, добри и се, најважно и дговараат на ноџето.
Ние ги имаме овие сандалки од Спортвижн и многу сум задоволна, нажалост брзо ги израснавме, дали ќе ги поноси уште месец дена ќе купуваме нови, ама сигурна сум дека ќе одберсм нешто слично. Е за сандала па и гумена се скапички, ама па неговата нога е битно да се развие правилно.