јас ја зедов оваа Има и жолта, а инаку оваа ја меркав, ама немаше број за моево. Во бебешкиот дел е, а неа и се мали од таму. 110 е најголемо. Еве ја жолтата.
бебешкото е до 5 години демек, ама некако ко помали да се. Мали и се. Од оваа зедов 116, ама и таа и ептен таман. Ќе брка работа за пролет, ама 122 ќе и беше подобра.
Секогаш исто ни се свиѓало, сваќи @wannaBeMomma и мене овие ми паднаа у очи, одма до машките се наредени
Да Панталоните кои си ги зела ти мене ептен ме бендисаа. 3 пати ги порачам за внук ми, ама се се двоумам за број одма знаев од каде се
Мајки здраво Ние со синко си гледавме некои фотки од ланскиот 1 Априлски ден и ми запна да сме купеле за оваа година ЛАВ маска... Денес барав да видам онлајн што се нуди но се е само Спајдермен, Бетмен, Халк... Некоја да ми понуди веќе износен костим за 3 год. Знам дека тешко ќе најдеме лав, но да биде по оригинално нешто?
Во JYSK види. Исто Тач (ако постои уште) а и Ваикики може да има. Исто на ФБ има една страна за постелнини (јас често нарачувам од таму) Bombacio, може и они да имаат.