Женски, како се skechers патиките во калап во споредба со nike? Лани од кога и купив nike, виде некое дете и запна за патики шо светат, па сакам сега да и купам. До сега само nike носела.
Има Биодерма - 1л околу 1350ден. Ла Рош - 400мл околу 1100ден. Мустела Стелатопиа - 500мл околу 1400ден. Уриаж - 500мл околу 1000ден. Често има акции и промоции по аптекиве.
Земи си биодерма исплатлива е, а и добра е, јас ја користам за двете деца со атопична кожа се и супер се покажа.
Маслено? Јас сакам да е маслено да им остава филм зошто им е многу сува кожата а не ми даваат да ги мачкам. На ќерка ми веќе дерматит и се направил, а и се исчисти кога беше околу 1.5 година а на син ми се перута
Немам ништо медицинско користено со години откога им се среди кожата, ама ова е страшно. Малиов се драпа по цели нозе цел ден ама нема шанса да даде да го намачкам Инаку тогаш со Биодерма ги мачкав и им помина
Го има тука на повеќе места и тука така е со цена ама од али е со полнач а тука е со батерии ради тоа го порачав од таму @ZAHRA