Мајки овде се надевам ке добијам најбргу одговор Дали некоја знае каде точно се наоѓа Beni-trejd имаат многу убави работи Ке доаѓам за Скопје па сакав да одам и до таму да зимам некој работи кои ми се допаднаа на нивната страна
На Бит Пазар се наоѓа ако одиш од Полициска станица према Атлантик уличката што е право што води према пазарот од левата страна дуќаните што се со детска облека.
По х&м страните нудеа маички и тренерки со Супер Марио.Патики барав и јас , не најдов. Геокс нудеа , ама нормално нашите не донесоа
3390 од Скечерс во East Gate. На страната на Sport Vision има некои модели Скечерс кои светкаат и се на попуст (но не беше се изложено во продавница што имаше на страната и само онлајн важи пропустот). Овој модел го немаше во Sport Vision ни на страната, ни во продавница, најверојатно е нов..
@Kasiopaja221 Фала! И овие со Мини се преубави, од кај се? Ај леле сама сум се цитирала погоре @Осе види погоре, тебе сакав да ти одговорам, ама сум утнала
@mariz Од Pepco ги купив. Со оглед на цената не очекувам да се нешто квалитетни, ама пошто најдов бројчиња за двеве, не можев да им одолеам
Баш да кажеш како ќе се покажат, зошто алишта земав од таму и освен тренерки на синко што се покажаа до некаде ок (иако смалија и тие доста со перење), другото се изветопери, смали, избледе за многу брзо време. Хеланки 3 пара што и земав на малава, по еднаш ги облече и толку, еластин во нив нула...
Па претежно не купувам од таму, само 2 3 блузиња сум зела, досега се ок, не се смалени, не се избледени, а сигурно се преперени едно 3 4 пати. Е во иднина ако се зезнат, ама секако ќе им се смалат. За патикиве ќе пишам како ќе се, ама не сум многу надежна