Двојната Лoтa, преубaвa А сo Итaр Пејo веќе аман. Нa секoи 5 мин ќе те прaшувa штo знaчи OВА, a OВА.. И тoј хумoр не е сooдветен, ни рaзбирлив зa децaтa.
Знам Двојната Лота и мене ми остави мн убав впечаток А за Итар Пејо си во право.Ем доста безобразни изрази ем неразбирлив начин на изразување(бар за деца на нивна возраст)
И ние Ама му поставувам мушама метро ипол на две и некс прави што сака.. После само јс тресам мушамата и под туш евентуално и спремна е за нсредниот пат
По избор на синкошетајќи низ маало ја здогледа "сакам динооо"и мене ми е симпатична Само да не почне да го бара Спајдрмен и сличните Ич не ги сакам.
@irena.1 и ни за роденден го добивме истото тротинетче, само розе-црна боја Бидејќи ја фрлив одма кутијата да не зафаќа место, појма немав дека тркалцата светат со динамо @PUPICA од каде е маичката?
Бутик Пиколини.Во Ново Лисиче,позади Рамстор,кај КАМ,Базаро...ги има и на ФБ. Робата е претежно од Турција,ама навистина имаат интересни модели,а и пристојни цени. Маичкава 220 ден.