Ааааа не, ногу е. Абе ме умре со тоа Лего, ме умре, тетка сега грабнала еден сет цела игра да ја склапа Супер Марио 7000ки, абе.... Додуша цел роденден ни е со Супер Марио, темата ни е таа, пресреќен е. Ќе заврши работа и патика од 2000ки, не мора да е Лего.
Јас гледав лего во адидас продавницата во ист гејт, поевтини беа, околу 2800 со попуст. Е сега да не те лажам до кој број е таа цена.
Може ли да ми ги споделиш идеите за супер марио темата после роденденот иста марка се моиве со марио. Во јуни му е роденден, ама од сега се знае темата
Ќе прашам овде дека поактивна е темата... Кацига и заштитна опрема од каде имате купено, по можност online ако знаете страни. Дали со баланс точаче користите заштитна опрема?
И јас така од дома гледав 1500,1700 а таму синко се залепи за 3400 пошто светеле . Јас за мене уште ќе си се мислам да не ми се скапи ама за него за една сезона се мора . Баш те мислев за маичката од Овс да ти кажам, ми се виде добра на квалитет (видов на неколку места со том и џери ама квалитет )
Аха а мене ме заборави Купено денес во Бамбисимо Буњаковец имаше. 450 ден. комплет , лито многу, за тие пари Битно дете среќно