И јас барав и во Капитол и во Рамстор не ги најдов штандовите. Имаат отворено продавници во ГТЦ и Ист Гејт, па изгледа овие им се повлечени.
Има? Абе вчера дури и во спорт вижн влегов прашав, тој ми вика прв пат слушам. Зарем стварно сум поминала покрај нив
Не знам, ама ако има двете сме за на очно. За сигурно ќе го посетам Ист гејт, не ми се оди пак во Капитол.
Ги видов пред некое време... може да се тргнати, не сум била во капитол последниве месец дена. Секако ги имате во Ист гејт и Сити мол. Не знам за Рамстор....
jas gi peram na specialna programa na 30 stepeni i 800 vert.centr. nisto ne se sluci svetat kako porano, na dvete deca redovno vo masina gi peram na sekoi dve nedeli nistu ne mu falat. se cistat mnogu dobro.
Ќерка ми е опседната со кучиња, овие ромперчиња со 101 далматинец сама си ги одбра, ав ав, викаше по нив Ај не и ги земи после
Како сте задоволни од flo? До сега не сум влегла таму, денес за прв пат бев..гледам има интересни модели а и цениве ок им се...или да не си ги мењавам kegi?