Поубав да си земете Ранецот е 900 грама тежок.Посебно е погодено што ташната за спорт може да се монтира на ранецот надворешно и нема пореба да ја носи во рака или да ја става внатре.
@Lovebug01 не се неопходни. Јас лани имав горен дел долги од окаиди и долен дел класични гаќички со ув. Тие горните кога ке се намократ ги соблекував едвај, а мокри да ги облечеш тешко. Со часови да седи во вода не верувам, по мене и 50ка ке заврши работа. Кога не се бања секако е под сенка. За годинава не ни земав целосни, само гаќи.
@Lovebug01 Најдобро е ако можеш на лице место да ги пробаш сандалчињата. Јас прво купив 22/23 и му беа исто кнап па ги заменував за едно бројче поголеми. Инаку син ми носи 23 Адидас и Рибок.
Во Грција ги имам купено во градов кај што живеам. Бразилска фирма е Klin anatomico се вика , да прашаш во Веро центар во делот над ескалаторите од лева страна каде што продаваат Ipanema и сл да не држат исти вакви, јас ги земав 26 евра тука.
Анатомски на годинаипол не им требаат колку што им требаат да се лесно витливи, буквално да се виткаат на пола, да се со тенко ѓонче и да се лесни.