Фала ти, поубави да си купите Ако имаш некој да ти донесе, да си нарачаш, на пола цена беа (се надевам уште се) на попуст, ептен се убави, јас дури во две големини од истите му ги нарачав на малово
Сте виделе ли некаде нешто со мачето Marie? Било што. Пижами,маичка,фустан,боенка,играчка? Малава ми ја обожава.
Во Џамбо има мали стикери.Имав купено минатата година крпа мала со мачето во Џамбо.Имав видено и алишта ама сега да ме утепаш не знам кој дуќан ама провери во Sinsay,Lc Waikiki,Reserved.Ако видам нешто со мачето ќе ти пишам и сликнам
Каде има мали боенки/сликовници? Ми треба за во градинка за роденден или идеја што друго да ставам за дечињата?
Јас би ти предложила да го земеш tangle teezer чешелот од дм. Кога ќе ја видиш цената ќе мислиш луда сум ама верувај ми дека само со тоа има раат кај мене дома. Ќерка ми во вис ја креваше куќата кога се чешлавме претходно
Јас за мене земав поефтина верзија, од кали, ама неспоредливо е искрено да ти кажам. А за овој од дм сама од касичка си го купи Важно на подобро е работата
Овој мислам е на Титаниа. Сега за сега е добар, ќе видиме понатака. Не ми се дава некако толку мн пари
Уф со тешко срце за чешел, ама секој денар вреди. Мојава дома е драма queen, мислиш ја тепам урликаше на чешлање, сега раат сме. Сигурно се супер титаниа Инаку и спреј сме користеле на балеа и на авон ама џабе