Лудилото наречено Елза и Ана Во спојлер чисто да видите со каква опрема ќе одиме на плажа: Спојлер: Слика Кога ли ќе и' помине оваа фаза...
Фустанчињата ни се подарок , а купачите ги земав вчера од кај мене од населба, 300 ден се, имаше преубавки
Речиси никогаш не постирам купени играчки,но ова морав Мислам дека ќе е од помош за купување мир на многу мајки Се надевам ќе му се допадне на синми,барем пола саат во денот да му привлече внимание Блок/боенка,странично ете дрвени боички,водени,мрсни...внатре има и стикери.Ние дека сме во филмот на Paw patrol,а имаше и Елза,Мики Маус,Спајдермен и други хит ликови.Џамбо,399 ден. И гаќички од Џамбо.Сумњив ми е некако квалиетот,а не дека се нешто поевтини од Ваикики,Тритекс,ХМ...
@PUPICA не се им е лош вешот на Џамбо. Мајка ми за брат ми зема некогаш од таму, кога ни е успат. Вика арни биле.
Па не земај од било кои...јас земав од оние што ми беа помеки на допир, додуша боксерици не сум зела, само слип гаќички. Овие со Paw Patrol ги купив пред две години, не се мрднати од перење.