Ne propustaat, ubavi topli se... Jas gi imav lani za malata se bea super ama nekako mnogu neprakticni I teski za oblekuvanje.
https://instagram.com/foryourbabymk?igshid=YmMyMTA2M2Y= https://instagram.com/fairytale_bedding.mk?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Моиве се поголеми, сами облекуваат. Важно ми е да не пропуштаат вода. Све што купив до сега и скапо и ефтино пропушти. Може па до децата е. Многу шетаме по планини на дожд. Ако има некој друг предлог нека даде за кондури што се водоотпорни.
Ако имате можност - Декатлон Бугарија... Три години по ред темпирам зимски и есенски обувки од таму да купам за син ми,првин се дупло поефтини за споредба со изборот кај нас, а имаат обувки за секаква намена,за трекинг,за снег,за длабок снег - со специфични детали до која температура изолираат,разгледај на сајтот.. Два пати до сега му купувам кондури до глужд водотпорни,удобни и лесни, за отприлика 1500ден. Исто таму купувам јакни,ранци,ракавици итн.
Здраво мајки, незнам која е посоодветна тема за да пишам, па си реков ајде овде, има ли во Прилеп детски бутици со посвечени фустанчиња, големина од прилика 8-9 евентуално 10 во зависност од моделот, и ако знаете и цени од прилика.
Можеш ли да ми кажеш кои ви се пробани со слика. И од декатлон ни пропуштија нас овие, а вика водоотпорни.
Ваков модел како вашиот му имам земено еднаш,за снег..ама плитки се за снежно време,а премногу топли за есен... Лани,а и годинава земав ваква комбинација, овие до глужд за есен (немаат крзно внатре) А чизмиве за зима кога има снег, исто така немаат крзно меѓутоа тоа ми одговарс затоа што му ставам подебели или потенки чорапи во зависност колку е ладно..
Imaat mama, imaat i bodinja ama nisto nemase osatanato koga bev, sve bese istroseno posto imaa golemi popusti. Sega veke nova roba nosat
Мајки дали сте биле во НМ во ист гејт. Дали има гумени чизмички? Лани имаше многу избор во Зара (на апликацијата) ама годинава само 2-3 бои се и не ми се допаѓаат. Сакам повисочки да се, не до глужд.
Тие на Рибок малава ги имаше минатата година и искрено пропуштаа... Во Златибор бевме, снег тон, влегуваше снег некако од кај врвкиве. Додека на синчево што му земав на Ранерс топ се покажаа, не пропуштија ниту еднаш, внатре топлички. Оваа година и неа ќе и земам вакви ако има мало бројче. Едит: Јас те разбрав за на снег... Сега читам горе пак што си прашала. За на дожд најдобро да земеш гумени... А ако не сте пробале модели на Ранерс, разгледај на страната има и други водоотпорни чизмички.