Не, го проверив тоа. Само црни. Последни два пара му се црни. 28 барам јас. Овие беа некое име на човек.
Ти благодарам поубава да си купите! Ние сме во Германија, јакната од такко е купена, крзно нема само на ракавите.
Бидејќи е најактивна оваа тема, тука да ве прашам Предлог подарок за 2 роденден? Вие што имате деца од 2 години да кажете што ви треба, што ви се наоѓа најмногу
Јас на керка ми купив термо тренерчиња од една страничка на фб LARA baby shop 700ден , си земав два пара, преубави премеки се, така да тоа е екстра за тие пари, разгледај си ..бар јас мислам дека тренерчиња никогаш не се на одмет
Значи до 700-800 денари од подарок. Можеш тренерчиња исти, тоа секогаш си треба за по дома. А, можеш и убави играчки, интересни што свират. Ние имавме еден октопод и на кое и да притисне разни звуци од животни испушташе. Баш е интересно, учи кое животинче како вика: мјау, ав, муу...
Од Reserved го земав, 1200 ден или 1299 не ми текнува точно Но не беше повеќе од тоа. На ризик го купив, многу ми се допадна и 110ка 4-5г земав, од бебешкиот дел најголемото бројче е тоа. Малата ми е скоро 5г, ама не е нешто крупна и висока и супер и е, дури и за пролет сигурно ќе го носи, па ако не и наредна година Ама бев пак скоро до таму и не го видов, нови има ама ова моделче не го забележав... Спојлер: Палтенце