Ваикики значи стварно одлепиле со цени. Шпихозни 800 денари. Скафандерот лани шо беше 1190 сега 1990. Зимско јакниче 2600. Хелоуууу. Баш мм беше србија и ме изненади со изборот од Pepco.квалитетот не е нешто wow, ама солиден. Фармерчиња 3 евра, блузон 3 евра, комплетче фатирано 7 евра. Имам проблем да прикачам, преполн ми е телефонот. Амае ставам.
Одлепиле. Не само ваикики, брезе тренерки беа по 850 сега 1300. Му купував на синко од ваикики по 500 ден две блузи или тренерки долни. Сега се 900.
навистина цените во Ваикики се претерано покачени......а најмногу секојдневна гардероба за дете купував таму...ама сега веќе не
И ние пазараме во Пепко веќе втор шопинг истера тетка. После ќе пуштам и јас слики многу убави тренерчиња.
Најблиску каде има Пепко? Да палам колата . Вчера се изнервирав во Ваикики, ем немаше ништо, ем цените до плафон.
И ние испазаривме од Пепко, отвори им ја и страната, за сооднос цена/квалитет многу сум задоволна. А за цениве во Ваикики сум без зборови. Од омилена продавница, на велико ќе ја заобиколувам.
јас искрено сега прв пат дознав за брендот пеко, и самошто го разгледав...па цените се навистина ептен приступачни......штета што нема кај нас од овој бренд...има еџтра избор....
Синоќа дамла ме мавна во ваикики. Памучни капчиња што беа по 250 сега 400, а за другите да не зборам. И маж се враќа и носи цела ќеса демек изненадување, ..супее се купил. Уше скафандер викам фали. Ааааа да ми вика имаше евтини ама немав време. Баш ми се допадна гардеробаТа. Мојата дека ситна, се хеланчиња така фатирани, супер. Се исплати да палиш кола. Јас ќе ја мењам вреќата од нанам за помала дефинитивно. Може и догодина оваа ќе и е голема како шо тргнала со килажата...помалата поубаво Ако на некоја и треба розе дезен 6-18м. Гооооолемка е. Ве чекам. Утре вртам во карго да ја заменам
Земавме 24 а носи 23. Големки и се ама за зимо со дебели чорапи ок ќе и бидат.(бар така мислам) Иначе гледам на Фешн груп страната ги има сите броеви. Ние директно за 24 прашавме дали имаат за други броеви не се интересиравме пошо секаде 1 број поголеми и зимаме за да ги носи бар 1 сезона.