Од каде купувате есенски чевлички за 3 годишњаци? Бев денес во Кеги, само едно моделче ми фати око, при тоа тешки за облекување, а 3000ден беа :/
Знам имам неколку кои е се направија такви нислец баш за овие дали се ок. Се анабдивме со долни тренерки блузки му фалат и морам повише да му земам а да нее 700 ден една
Obuca Metro Paw patrol се сетови за лична хигиена (четка за коса, пешкирче, четка за заби, чашка, шишиња за шампон...) Маичките за цената ми се топ. Јас се перам на 40 и обавезно без исклучок во сушара и досега немало некој проблем. Еве лански од големиот што одат во плакар кај малиот, нешто за по дома нешто и за по надвор ќе се најде ама секако се износени. Спојлер Инаку гледав кај Цаце Алексовска маички од H&M 5 за 1300 (кај други се 35е)
Алал да ти е, тоа име го барав. Овој пат не начекав патики на попуст, сите до сега ги земав по 1500-1800.
Не е соодветна тема ама овде ќе добијам нај брз одговор. Инхалатор препорачајте ми, од кој сте задоволни?
Јас имам Пиконеб одамна. Дома не е кој знае колку е користен, повеќе други го користат. Океј е. Со 2год гаранција. Околу 2500 беше.
Omron. Од Emed ич не задоволна, по 2 употреби се расипа, го заменија и тој исто така после 2-3 употреба цркна.
Јас имам Емед 5 година со ред го користиме и тос максимално пошто на терапија сме скоро цела зима. Супер е исто како кога го купив.