Еден батко од 7г што носи 37 Само кондури и патики успевам да сликнам Се друго носам дома и одма сечам етикети и перам
Сте биле во аутлетот на Ваикики во Чаир? Се наоѓа нешто добро со нормални цени? Дека во продавница забегаа.
Да скоро бев по подарок (дека недела беше, а најблиску ми е тоа) и цените не беа како за аутлет. За разлика порано како беше, забегале и таму... маичка машка неможев испод 400 да најдам, a тие 400 што беа и не беа нешто посебно, партали. Се поубаво беше 599,699+. Во женски дел не ни влегов, брзав. Ама решив пак да не се враќам таму, ми фалат хеланчиња маички за малата ама ќе и земам од Беверли од детски бутици. Прво до душа ќе шетнам и до East Gate па ќе купам од секаде по нешто..
Ги дигнаа цените до плафон па сега рекламираат сезонски попуст. Во Зара фармерки се 799, кај нив тешко да најдеш за таа цена. Да не тепам пат џабе до поинт ретаил
Колку се сега овие во Пеко? Кога беше мала имаше едни со принт како од весник и тогаш беа околу 4000. Сега за роденден сакам да и купам пак