Дали е убава детската постелнина со бувчиња од Дормео? Сакам да ја купам за роденден на едно дете, а ја немам користено.
На исто место имаш Dexy Co (за играчки),Lilly drogeria(како Дм е),Лидл,Jysk,sportski prodavnici,new yorker,deichmann (за чевли).Се е тоа во еден круг.Имаш паркинг безплатен и кафич.За низ центарот немам шетано и не знам
И јас бев пред месец време, предобар квалитет Pepco.. Изнакупив свашта, предобри цени, предобар квалитет. И кругот со продавници е исто супер, поготово Dexyco купивме џип на далечинско на половина од тука што се продаваат. И патиките, кога се има попуст, имаат добар попуст а не како кај нас.
Проблем ми е малата немам на кој да ја оставам периодов. А не ни се оди со неа пошто с лепешка за мене и нит јаде нит спие. Ќе треба цел ден на млеко да е. А за во кола да не збориме . Не е за со дете да се оди, нели?
Па не, нема занимација. Јас и кога одев на вакцина и ревакцина имав доволно време да свртам круг и низ центарот да видам дали има занимација за да е со мм додека јас сум на шопинг , меѓутоа сепак не, оди си сама
Мислиш лепенка. Зависи колку време сакаш да се задржиш во продавници. Еден час до два секаде може да се најде забава.
Исто ти доаѓа мајче, баш лепешка јас така си ја викам (како лајненце на дуп ) Ај остај лепешката, туку за кркачка и спиење ќе биде нервози. Ќе се организирам некако.ќе тркнам. Вчера кругче низ ист гејт некако скапо ми се виде. А вака и прошетка па и ручече ќе се истера.
Беше и син ми таков, ама фаза е, ке помине. Ке смениш улица ако ништо друго. Пепко со цени е топ, јас во ваикики се колнев, ама секаде цени во плафон отишле.
Јас ја носам секогаш со мене И Грција беше со мене саботата на шопинг.Повеќе ке ја мислам дома кога е отколку со мене.Ама па мојава сака по продавници мн да оди и да шета
Има и еден батко што оди како мува без глава нити гледа кај оди нити за раче сака нити во раце а во количка прво корне од плачење па се вози.
Дали некоја имам нарачувано постелнина од Bombaciio на фб страна имаат? Имаат ептен убави дезени, не знам каков квалитет имаат.