Имаа маслинести од панталоните?Пролетта му зедов ама сега му се куси а баш е убава бојата Инаку супер модел се
уфф не се сеќавам д видов баш маслени.Имаше окер знам зашто се мислев меѓу нив и тегетниве.Инаку,да,супер модел за активни дечиња
Врти сучи, мене пак патот ме нанесува кон ваикики. За среќа овие беа со понормална цена и батко е спремен за славење НГ
Овие не беа од попустот, ама пористојна цена беа. Мислам околу 700. Не дека се ефтини, ама не се над 1000 колку што ги кренаа
Предлог за подарок за 5ти роденден на другарче од градинка? Машко. Прв пат сме поканети кај поголемиве . И дали носите нешто плус за братче/сестриче?
Ние немаме таква практика и не носиме. Освем ако ми се ептен блиски. Најчесто носам блузиче, лего некоја имитација и чоколадо.
Истиве ги имаме од лани, немаш згрешено, капка не пропуштаат. Од кај ги зема? Да не ги има кај нас по спортскиве продавници донесено? Мм лани од Бугарија ги зема, за џабе 24 еур мислам беа и годинава му се точни на синко
@Mnik маж ми беше во Швајцарија па од таму му ги нарачав,ми ги донесе.Мислам дека рече околу 30 франци дека ги зел. Само калапот им е некако помал.