Јас имам видено само во Просветно Дело. И тоа само пижами и зимска капа, зборувам за облека. И син ми го сака многу Хари, па му порачував од али експрес, сега ги чекам. Таму има се.
Фала ти многу!Пред неколку месеци имав видено во Де Факто и Ресервед ама не знаеше он тогаш за Хари ама сега дали ќе најдам нешто таму не знам ќе барам, ако најдам јас негде низ Ск ќе те известам.
Не е алишта, но многу убаво дебело кебе имаше во Ваикики, а во синсеј имам забалежано аксесорис, чорапи, капи - облека искрено не знам.... Просветно дело имаа порано но сега скоро се им е истрошено во 3 дуќани во кои бев - само пласично шише најдов.
Не знаев каде да го поставам прашањево. За Златно славејче дали купувате карта и за децата или само за родител треба? Ќе имаат нов концерт на 2ри декември
Некоја да сподели искуство со нарачка на налепници или тапети од некое студио Се мислам за кое студио, на Инстаграм ги има повеќе, за детска соба ми треба.
Пантолони Н&М, пижами глоу ин дарк Вајкики и чорапи вајкики, сивите се поткошулки и ѕиврички кои ние ги користиме како пижами од Кам.