И јас сум со проблеми лево-десно Па затоа едно 3-4 пати те препрочитував и ги гледав сликите. Си реков срам не срам, ќе те препрашам Ми фатија око тие десно. Дали се виткаат лесно напред? Кај глуждот како стојат?
Па зависи колку ќе ги стегнеш. Не е мека како адидас хупс на пр. ама за тој тип на кондура бар не е тешка. Инаку ако сакаш патика патика, гледај ги адидас хупс. Тие се слободни кај глуждот а сепак се високи
Се извинувам што касно ти враќам,мм беше во Швајцарија па од таму ги донесе.За цена околу 30 и нешто франци ги зеде.Во близина бугарија сум сигурна дека има декатлон а за србија не сум сигурна.Имаше и една страница на фв со роба од декатлон ама незз како беше.Ако ја најдам ќе ти пишам.
Мами, освен Спорт вижн и др спорстки продавници, Мат Стар, Ваикики кажете кај да барам убави чизми за девојче, со крзенце внатре, а да не се ко за на снег.
Големи броеви? До 35 детско? Не се само бебешки? П.с Сеа отворив онлајн, навистина убави модели. Стално ги одбегнувам Кеги мислејки грди модели имаат хаха.