Мајкички ајде малце помош, каде да најдам spin fighter пиштол. Купивме еден од локална продавница ама никаков е, не го бендисува синко
За таа возрас и бебешко креветче ти препорачувам вреќа. Јас купив јорганче кога го префрлив во нормален кревет. Инаку и ние имаме од дормео, ептен се погоди. И јас барам и баш ќе ти спомнев локо кроко. Дека видов. Бап сподели ако купиш сакам за под елка да спремам.
Каде има убави скафандери до 2000-2500денари? Или не мора скафандер може и пантолони со јакна. За 2 годишно девојче.
Сте виделе некаде хеликоптер со даљинско,ама да не е со вртоглава цена? Нешто што видов се движи од 4-5000 Новогодишна желба му е.
Соник и Супер Марио се кај нас еве скоро година ипол, дури и борбата за име на братчето беше тесна помеѓу Соник и Марио, среќа моја победи Марио
Има во бутик христи комплети и се доста квалитетни јас пред две години го зедов го износивме сега други ќе му земам
Од лидл се овие. Топ се. Ако има некој да ри донесе , беа околу 15-17е. Инаку хелихоптер од Џамбо. Беше околу 25е , лета. Ама лош квалитет.