Vie koi ste narachuvale vreki za spienje od nanam za kolku dena vi stignaa? Vo ponedelnikot naracav seushte nishto,a petok veke.
Не е поврзано со Нанам, чекам пратка од Карго од друго место, карго превозниците се пребукирани со работа и каснат сите пратки општо.
Мојата стигна за два дена ама тоа беше пред бумот од фемина...само што ја пуштија страната дента, јас претходно нарачав преку порака на фб па после престанаа да примаат така порачки...и знам баш после навалата од овде каснеа со доставата, веќе не одеше толку брзо, пишуваа членки дека каснат...и како што ти пишала членката погоре сега и со празнициве е малку хаос, пример јас пред две недели нарачав новогодишни лампиони за дечиња, ми стигнаа за 3 дена, а после пак нарачав од истите веќе 10 дена ги чекам
Тоа видов дека на две деца по едно даваат ама мислев дек не сакале нешто да доплатат за второ.. појма неам.
Изгледа за ист правиме муабет, само јас прв кат мислев за приземје. Еве овај, малава се сликаше следниот ден од кога го поставија таму. Вчера гледам имало забава во Капитол со поклончиња, сликање, само кој знаел.. Ние бевме и кај тој од АРМ со хелихоптерот, таму 650ден беше.
Сега бевме ние,300 денари и не даваа пакетчиња туку едно мало паковче како од смоки големина внатре полно со мини чоколатца 7 грамски крем блок