Од овде. Оваа беше готова на лагер и на некој ситен попуст 1.500. Инаку мислам 1700 си бираш и дезен и број и ги изработуваат. https://www.facebook.com/HappyKidsMacedonia
Топер има во Бисер и Беверли, а сигурно има уште некоја локација. Во моментов овие ми текнуваат. Инаку од Топер имам земано и во Локо кроко и во други маалски книжарници.
Топер само во центар изгледа остана. Во Бисер мислам затворено е или преместено @Tiny Love? Претходните ги земав од капитол Сакам Книги. Изданија од топер се наоѓаат и во тримакс книжарници. Ама тоа како ќе ти се потрефи. Животните од европа се на литература, исто од капитол земени, 300 ден. Ова е од Литература мк во Веро. Нова тура книги и дупликати.
Така вика, мрсна хартија е, со фломастерот што е прикачен претпоставувам пиши бриши е како на белите табли. Спојлер: Внатре ова е од Африка
Муцика овие книгиве од Ненси Спринг за која возраст се,може ли за 8 годишни? Ќерка ми ја чита Исидора Мун ама овие не сме ги виделе до сега. Топер има само во ГТЦ и Буњаковец,таа во Бисер е затворена. Ангел од каде е блузичката со супер Марио и дали знаеш каде има бебешко нешто со супер Марио,ти си поупатена за едно бебуле Марио да купам
Јас ги земав како за поголеми, 10-12 години. Повеќе текст имаат од Исидора Мун. Во горниот пост имам од Шерлок Холмс една ставена, таа можда е повеќе за 8 год.