Поклони од градинкакај нас нема ништо а иста општина сме Мм пред некој ден му купи на малиша ваков ранец со Мики Маус.Редовна цена +- 1.500 ден,го зел со попуст околу 1.000 ден.
Мајки знаете од колку месеци се користат овие, за колкави дечиња се? Сестра ми ги земала денес за синко.
тоа лево е за чешкање на забчињата во фаза на растење, а тоа десно е за чистење на забчињата, така да нема одредена возраст
Од некаде три-четири месеци, кога се почнува со глодалки и слично. Само ако му даваш во раце, пази го да не си ги бутне во грло, сепак мало е.
@simonka93 @Annath фала ви мајки, ние сме 13+ ама пред скоро ни излегоа запчиња па сакам некако да му ги чистам. Сега само така мислам дека паста не се користи.
И ние ја имаме истата книга,веќе ја раскажува сама,кој што јадел . Од кое ХМ пазареше,Солун ли? Има ли избор на есенска роба,дека и јас сакам на враќање да земам нешто
Да од таму... Нема сеуште, затоа и волку малку работи имам купено. Есенски секогаш од Септ има, баш Септ кога сум одела имало јакни, скафандери, зимски, есенски работи... Ама тешко Септ да одам пак зашто ке сум доста големка во мешко, па ке си докупам работи од наши продавнички за бебушка... а за синко се наоѓа во Ваикики, Зара по нешто
Па не верувам, освен ако не допунат... ептен малку беа останати ако не ова, друго ке најдете.. секогаш има убаво нели