Јас, подлога за играње, баланс точаче и трицикал. Најубаво прво на бројот на веб јави се или пиши им на вибер пошто некогаш знаат да немаат на залиха. ама во глобала се ок. Не плаќај он лајн, најубаво при достава
Кога ќе ти влезе чивијата со ЖЦ и ќе се узвиеш за три дена да наполниш два албума @Sesil ќе те утепам ,ти ме подлажа Почнавме по цела кутијка да купуваме
Собрав 4 дигитални неделава . А два книжни полнам истовремено . Уште две тури вакви кутии и ќе ги соберам мислам . Јас по карго праќав денес на 5-6 жени Само да ми е знати што ќе им правам на вие 500 чоколатца Да прашам негде да ги дадам во некое здружение
Јас дигитални не, ме мрзеше. Само обичен собрав. Ме мрзи да одам по наградата и да почнам нов. За некои бројки давав и по 10-15 дупли. Преретки се.
Дај ми ги мене чоколатцата. Не верувам дека некакво здружение ќе ги прими така отворени. Направи некој колач, пудинг, торта, тури си во кафето. Него има ли награда кога ќе се пополни албумот? Имам и јас неколку ама не сум почнала уште, да знам дали да правам залиха. Мене нема да ми биде проблем да најдам решение за 500 чоколади. Just sayin..
имаш награди и за онлајн собран албум и за оној. Тој физичкиот ти е поделен во 3 дела и за секој собран дел имаш награда. А за онлајн имаш 6-7 награди и собираш албуми и си нарачуваш награди
Не се отворени , си стојат затворени во златцето. Само хартиената опаковка е извадена . И имаат рок до 2025
Незнам зошто толку ти се брза да го собереш. Ако не сум грешка имаш мало детенце кое уште не разбира ☺️ почекај поинтересно е коа собирате и лепите заедно и учите нови жовотни. Ако ти е само за наградите по групите на фб ги препродаваат. Поарно така купи си ги и заврши, нема да фрлаш чоколади ☺️
Сакам само да ве информирам, да не порачувате нешто од интернет страната Fixe.mk. Не видени преваранти се, порачуваш едно праќаат нешто сосема трето. Кога им пишуваш потоа, не одговараат и ти бришат коментари, доколку им искоментираш нешто на страната.
Дали некое детенце го гледа овој цртан? Внука ми нонстоп го гледа па сакам да и земам за роденден нешто поврзано со ова ама незнам што Зелената верверичка ја сака многу и ја има веќе.Дајте ми некој предлог