Mama isti kolichinja imaat batkovcite (mojot i tvojot batko) "Masta"im ja izvadi kolku samo igra so niv,no edno ne sakajki skrshi i edno si zaboravivme vo kafich oa ke treba vo skoro da si kupime pak Kako e batkoto,prochitav racheto si go skrshil Brzo da mu pomine
Ко маж ми и ти, по цели кутии. Мислам дека е едини што го собра за две недели, може и помалку. Истовремено од вториот уште 50тина му фалат. Чоколади донирам кај што ќе стигнам, кој и да дојде со чоколади го испраќаме .
Коли никогаш доста. Овие ги виде кај другарче и многу ги играше, па си ги купивме и ние. Нервозен е многу,го нервира гипсот,сака да го извади. Неделава сме на контрола се надевам ќе го извадат. Фала
Јакнава е пренајубава на целиот свет. Уште се нервирам што немаше бројка (3) за мојата за до година. Ако има некоја мама искористено и продава 3ка одма би ја купила. Со здравје да си ја носи малата
Што бројче носите сега и што зема за догодина? Лани и земав исто за сега и таман и се погоди, ама за догодина не знам дали ќе и потрефам, а и одело за снег сакам исто за догодина.
Исто лани и јас земав капутче 12 м. Си го носи уште(14 м) Сега и земав 23,м па се надевам дека ќе и биде добро