Ние добивме на поклон и ич не сум задоволна од материјалот одма се направија цели со ипки после прво перење.
Лего и за прв пат кинеската верзија на лего(Blue brixx). Треба да се компатибилни, плус вториве и на парче(грамови) се продаваа во дуќанот
Каде? Од каде ги нарача? Од Монд? Сакам да земам за летово. Вакви имаше минатото лето, само се тегет.
Извинете на упад. Како им ги погодувате бројчиња та? Мојата е сега 19/20 со чизмички. Како да и купам, кој број сандали?
Јас за синко ги начекав од спорт вижн, еден два броја беа останати за смешна сума. Еве пример кое дете носи 23-24 на пола цена. https://www.sportreality.mk/obuvki/25197-ipanema-summer-vi-baby И во монд има попусти ама најмногу 20-30%. Јас за синко ги земав уште пред некој месец.
Каков им е калапот, стандард со другите броеви или помал/поголем. На пример патики адидас носи 29број и сандали ипамена ќе и бидат 29 број?
Да, ако порачуваш сега за лето. Имаат малку поголем калап од најк ама би рекла со адидас дека се. Плус на босо се носат и не е исто, ке клипаат ако се преголеми.
Искрено не знам. По телефон кога ми ја потврдија нарачката баш прашав да не не се поголеми или помали ми рекоа дека одговараат на број.