Син ми носеше 27. Ама има големо ноже и е висок. Почна со 22, а најголем дел од децата со 20ка почнуваат.
Мислам дека ќе бидат компатибилни. Да те замолам следно зимање да провериш кај вас дали има Лего Соник, кај нас го нема, а запнат е за Лего Соник. И ја тера тетка му да оди да бара по странство, и од кај вас што го виде Марио Карт и тоа го бара. Баш му се желбите скромни. Да не сме покусо, доби на подарок Лего Ламборџини, па го склопивме со бебе заедно.
И син ми почна со 22 на 10 месеци, моментално е година ипол и носи 25 најк, сакам да му нарачам ипанема за летово, ај и мене совет за бројче . Лани на година носеше 22/23 нивни сандали.
I ja ke naracuvam, mojava za eden mesec prai 2 god, nosi sea adidas 21 ama veke knap i se, pojma neam so broj da i zemam
Земи 24. Ке ги сликам овие дома што ги имам за споредба. Ипанема земи 21. Се носат на босо и плус се поголем калап. Освен ако дечињата ви се буциња со подебело ноже. Тогаш подобро да пробате.
Фала ти. И ако не ти е тешко да ми кажеш колку цм се, зошто лани така се водев по нивните димензии дадени од табела па мораше да ги мењам за поголеми.