@MilaSs12 Ти си по Најките, кажи ми бр. 25 на колку цм одговара? Цело време Адидас купувам и не знам кој број да му земам.
Навистина не знам точно, јас како почнав само земам поголем број. Ама 25 најки на 24 адидас одговараат.
@0ли и моето искуство е такво дека Најк е помал калап од Адидас, може не цело бројче, ама е помал. Ако имаш можност најдобро нека проба.
Да. Така ќе му дојде. Јас првите патичиња што и ги земав најк 19.5. Во септември.само тоа беше најмало. Адидас и рибок се поголем калап После тоа адидас 20ка и уште и се точни.
Lele preubavo e rompercevo,od kade e kupeno❤ Nemam kerka no...nikogash ne se znae mozebi ke mi dade gospod,ako ne ke se raduvam na kumashinceto (na nejze bi i go poklonila)
Не знам за каков модел на патики зборуваат другите. Мојот носи адидас,веќе 2-3м му се мали 25ката. Има нови добиени на подарок најк(од тие како кожни) 26ка се и дури големи му се. Да би носел сега адидас 26 ќе му беа таман. Ама објансив
На мојов адидас кнап му се 25, му купив 26 и ок му се. Разликата е мала меѓу 25 и 26, ни 1 цм. Најк као сакав за промена да земам уште еден пар да има. Сакав онлајн да нарачам за да не се маткам по продавници, но ќе морам со влошката да одам да споредам.
Најдобро да проба. Ист бренд а од модел до модел има разлика. На пример на мојов само еден модел од адидас му беше точен во еден период,другите или големи или мали