Отворено е веќе, интересно му се виде, во еден сад се сее семе и се набљудува како расте, во друг се прави едно желе и се ставаат мравки, па се набљудуваат и они.. Убаво е што буквално се сами можат да прават. Ние отворивме и дневник, па ќе документираме секој ден што е ново Спојлер: Филм Ако не сте го гледале филмот Марсовец обавезно да го гледате. Чичкото сади компири на Марс за да преживее, па на мојов му е направен филм дека семето и гелот се од Марс. Одма он си поврза со филмот и е ептен воодушевен Има во Литература и едно за копање и има као камче од Марс, мојов е убеден дека е вистински
Супер предлог. Може и така што викаш прво филмот па после. Инаку ја имаме ние и онаа Giant lab на Galt и таа е многу интересна, ама не може баш сами да ги прават експериментите. Во секој случај е интересна и поучна.
Pazi so Pepco, obavezno na perenje se smaluvaat dva broja. Mene mi e krivo novogodisni eden kup iznakupiv preubavi na izgled ama pri prvoto perenje se smalija epten.
Извинете што упаѓам со прашања, каде да најдам бела кошула за девојче 6г? И дали сте виделе некаде фустанче Wednesday?