Nekoj ima naracuvano od stranava? Interesno i ubavo mi e ova od slikava, pa me i teresira ako nekoja majka naracuvala nesto dali e zadovolna
Јас вчера купив во расадник. Ми пишаа дека има бит пазар, ретаил, флатрон мислам и ваму. Пиши им ќе ти дадат инфо вомоментот каде гледаат на залиха.
Фала многу. Денес бев до ГТЦ, прашав, ми рекоа нема никаде, нема стигнато, можда од вторник натака. Земав 4+ према килажата мислев ќе бидат слична големина ама овие се многу помали Кажи ми само каде да им пишам?
Синко една кола извози, сега џип му купивме голем. Пред прв родеден му ја купивме, акумулатор сменивме, партал ја направи, ама мерак, уште ја вози ама стара е ептен и не оди многу. Може да биде најискористено нешто.
Абе за прв роденден сакаа да и купат моите јас лом ги направив. Барав баланс точаче, буткалче Али на ништо не се качува ама на ништо. Во двор ни избација кола стара 10 години не се симна еден месец од неа. И еден месец со маж се прајме лом он не сака уште едно ѓубре што би рекол во двор ама мачорот отиде на пат па решивме глувците оро да играме Се надевам дека ќе ја извози како твојот
Ние веќе не ни збориме за ѓубриња, се има. Баланс не ама на прв родеден доби трицикли два, ги отепа од возење. Скоро му купивме велосипед 16ка со помошни ја вози. За роденден прв мотор доби. Ама се покрвари па изгледа нов ке добие за роденден. Тротинет има и трактор. Колата ние му ја купивме, и оваа сега. Ама сме во стан, па ова кај баби е распоредено. Дома само тракторот е.
Нас ни е ептееен ама ептен искористена и за двајцата. Пази стара е исто 10 години. Големиот ја уби од возење, возење како искусен шофер. Па беше кај внука у меѓувреме и сега малиот ја вози. "Сервисирана" е од дедо, сменет акомулатор и уште мука нема. Дефинитивно најискористено нешто.