Poveketo sega se na baterii golemi edni ne na akumulator iako taka se vikaat. Proverete sto ima tocno vasata. Ako e na baterija nie najdovme vo Brikolaz takva ista. Ili mozebi kade sto gi prodavaat samite koli da prodavaat i akumulatori, mislam na plasticarska ima prodavnici specijano za koli. Sum videla i na fb prodavaat.
Гледам дека и ти често купуваш во тк махх, па сакав да ти кажам ако не знаеш веќе дека имаат нова бонус програма. На 4ри сметки добиваш поклонче мало како на пример нотес, маска за спиење итн…
Што значи тоа? Треба да ги собирам фискалните? Па супер. Највеќе таму купувам. Ем голем избор има од се и сешто и скоро се наоѓам на едно место да не морам да се рашетувам, ем цени достапни. едит. Знам само дека од скоро и онлајн има опција, ама сеуште нема избор на страната.
И мене ми се супер Ткмахх најмногу од таму купувам. Treasure се вика програмата гледам имаат и клуб картички ама јас онлајн собирам со бар код. Се собираат клучеви и со секој пазар добиваш еден клуч. Со пет клучеви можеш да си избереш награда. И ако имаш сметки и нив можеш да ги искористиш, има опција потоа сам да си внесеш податоци и собереш клуч. Слободно пиши ми ако имаш прашања.
Ова за онлајн шопинг иначе со клучевите значи. Ајде ќе разгледам што како, па ќе ти пишам ако не се снајдам. Фала ти на инфо.
Не,не е само за онлајн. Јас ништо не порачувам онлајн. Се регистрираш онлајн и имаш профил, онлајн ти генерираат картичка и секогаш на каса ја прикажуваш и така се собира. Извини не се изразив погоре баш најдобро