Мами може малку помош? Сакам да им нарачам целосни скафандери од Next ама не знам со бројче, сто пати се предомислив. Ако може некоја од искуство да каже мислење. Некако незгодни се целосните. Ако утнам бројче ќе останат во плакар
Гледаше по димензииве или? Кај мене големиот за два месеци ќе полни 6 ама па 111 е висок и слабичок е. Јас мислам 116 е најдобро иако е 5-6. Другово 122 да не му е многу долго. Летово му купив купачи 6-7 и огромни му беа. Малово е 4г и 2м 104 висок. Другиве димензии му одговараат во обем на 104 3-4 ама должина на нога и вкупна должина некако баш 104 да земам не ми иде. Да не му е кнап. Ваљда 4-5 е најсоодветно
Имам порачувано скафандер од Next, димензиите се како што се прикажани. Мислам дека ќе одговараат 110 и 116.
Искрено не гледав.104 и е дефинитивно огромно(плива во таа бројка).92 ка би и било мислам кнап(не комотно).Затоа се одлучив за 98 ца.За да може да се наведнва лесно со него,да се движи,да игра надвор.Па ке видиме кога ке стигне дали е во ред.4300 е ако утнав број ке се обесам
Нашиве се по 4000. Маж ми вика 8000 на невидено Нарачав јас 110 и 116, да се надеваме дека ќе се погодат.
63041"]Искрено не гледав.104 и е дефинитивно огромно(плива во таа бројка).92 ка би и било мислам кнап(не комотно).Затоа се одлучив за 98 ца.За да може да се наведнва лесно со него,да се движи,да игра надвор.Па ке видиме кога ке стигне дали е во ред.4300 е ако утнав број ке се обесам [/QUOTE] Ќерка ми има од лани 92ка, лани кога беше година и 4 месеци и беше малку големо ама сега и го пробав и на 2 години и 2 месеци пак и е точно и ќе си го носи барем првиот дел од зимата.
Ќерка ми има од лани 92ка, лани кога беше година и 4 месеци и беше малку големо ама сега и го пробав и на 2 години и 2 месеци пак и е точно и ќе си го носи барем првиот дел од зимата.[/QUOTE] Нашите се иста возраст,значи големко може ке и биде на мојата.Догодина ке го носи ако не оваа
Нашите се иста возраст,значи големко може ке и биде на мојата.Догодина ке го носи ако не оваа [/QUOTE] Да требаше да купувам и јас 98 ќе и земев. 92 и е таман ама кнап, затоа пишав може половина зима ќе го носи.