Боенката е сефтосана, а и хулахопките се надвор од кутија, морале да бидат пробани Последнава слика е подарок:
@joy1 во кое Ваикики пазареше? Овде во Капитол пред некој ден немаше ништо посебно,уште летните стоеа
Мајки пријателка ми кажа во Пеко топлинките на цицибан биле на ептен убав попуст, она за 700-800ден купила
Се разбравме Ги гледам и јас по книжарите може ќе си купам една И ранец видов ваков ама троа солен беше.
@mariz вие долна,ние горна...сакаш да се спариме Немало бројче од долните Полека се подготвуваме за есен. П.С.Нарачкава чекаме да ни стигне За некој ден ќе чекаме и роденденски подароци
Сите се спремате кој за школо,кој за градинка,кој за есен. Ние се спремаме за свадба Кошулата и панталоните ни останаа кај баба ќе не чекаат прани и, пеглани ќе нема смисла да ги сликам.Ама ветувам слика во др тема од цел изглед.
Ајде еднаш јас тебе долните тренерките, еднаш ти мене горната тренерка моите се 104, 3-4 years, џинчево мое големо Супер сте се подновиле, убави се и тие со авионите
Аууу ме подзамисли сега,јас 110 нарачав Ептен на препад ми излезе ситуација да нарачам па брзоплето се одвиваше комуникацијата на вибер Ако треба ќе теснам,се за Дино
Леле дури сега гледам дека си ме означила, тетратките се лудница, јас за мене си ги сакам , инаку ни се подарок ,периодов ни исподојдоа гости што не не виделе подолго ,од Белград инаку, се комплет, џемперчето е на C&A